ŢÂŢ€ ŞI CURURI DE 1 MILIARD DE LEI

          Ieri, începând cu ora 10.00(!!!), s-a desfăşurat o nouă şedinţă de poveste a Consiliului Local Zemeş. Pe ordinea de zi au fost doar două puncte: ungerea noului administrator al SC Servicii Comunale Zemeş şi ceva legat de acordarea unui spaţiu „uman” mititeilor de la Poliţia Locală. Primarul comunei Zemeş şi-a făcut, din nou, simţită prezenţa prin încercările repetate de articulare a cuvintelor, cu scopul asumat de a construi fraze aproape coerente. Cea mai mare grijă a Domniei sale părea a fi constituită de posibilitatea prezenţei cetăţenilor comunei la şedinţele Consiliului Local Zemeş. În acest sens, primarul Dudău Costel, a sugerat  ferecarea uşilor transparenţei administrative pe baza unui regulament intern „ca şi aprobat”.

anda-adam-sexy

     În aceeaşi şedinţă s-a prezentat şi programul circului „Zilele Naţionale ale Zemeşului„. Vor fi două zile marcate de ţâţe şi cururi. De pe scena amenajată chiar în faţa brutăriei primului gospodar al comunei nu vor lipsi siliconatele Anda Adam şi Ami. În pauze va cânta Tudor. Cine naiba o mai fi şi ăsta? Şi de ce în pauze? Iată programul în toată splendoarea lui:

    Sâmbătă – 7 septembrie

  • 14.00 – Slujbă de binecuvântare a localităţii şi a cetăţenilor (n.r.: se vor ţine şi câteva minute de reculegere în memoria regelui Cioabă)
  • 16.00 – Program artistic (dansuri, cântece, concursuri).
  • 18.00 – Artişti celebri (!!!): Ami, Matteo, Mioara Velicu (n.r.: interesant mixul)
  • În pauză, cu microfonul tăiat, recital de muzica populară Tudor Şi-atât.

     Duminică – 8 septembrie

  • 10.00-12.00 – Fotbal juniori
  • 13.00-15.00 – Fotbal seniori
  • În pauzele meciurilor, majorete.
  • 15.00 – Program artistic şcoală (nu vor lipsi odele închinate marelui conducător)
  • 18.00 – Artişti celebri (partea a doua): Mihai Trăistariu ( în pauzele dintre melodii, fanii vor putea pipăi în exclusivitate implantul de păr al artistului), Nico, Anda Adam şi Angelica Flutur.
  • În pauză, cu staţia oprită, va susţine un recital de muzică populară acelaşi Tudor.
  • 22.00 – Artificii.

                 Pe 9 septembrie, ne vom trezi din mahmureală şi vom fi cu un miliard de lei mai săraci. Mai contează? Ţâţele şi cururile să trăiască!!!! Şi mata’ dom’ Primar, că ca tine nu găsim!

     P.S.: Chiar e pamflet, dom’ Primar! 🙂

5 gânduri despre „ŢÂŢ€ ŞI CURURI DE 1 MILIARD DE LEI

  1. Din toata bulibaseala asta , am retinut un lucru de-a dreptul hilar. Si anume ca se vor tine niste minute de reculegere in memoria regelui Cioaba. Pai ba fratilor, oare chiar merita sa ne plecam capetele in memoria unui tigan imputit?. Da’ cine dracu’ a fost cioroiul asta de merita asa ceva?N-a fost decit un scirbos de tigan nenorocit care merita sa ne pisam cu totii pe mormintul lui si-a masii. Ia te uita parascovenie, ca si cum in comuna noastra traiesc niste viermi numiti tigani, si chiar merita un gind pios pentru un parazit numit Cioaba.Da’ trebuie facut si lucrul asta, nu? In memoria unei personalitati ca rahatul de Cioaba, spurcaciunea spurcaciunilor. O lume intreaga stie ce fel de oameni sunt tiganii, dar ce sa le ceri unora care tin mortis sa ii comemoram, ca si cum asta ar fi cel mai important lucru al anului.Neamul nostru a avut enorm de multi oameni ce trebuiesc pomeniti in permanenta, oameni de valori incalculabile, si-atunci stau sa ma intreb, cum naiba are loc o cioara scirboasa in galeria neamului romanesc. Sau ce dracu’ avem noi moldovenii de impartit cu un limbric de tigan?

  2. Cum adca de la voi? Negrul nu va fi pomenit deloc? Asa suntem noi, niste ingrati. Auzi vorba, sa nu-l pomenim pe regele hotilor si- a jegosilor chiar deloc. Vede el popa ce face.

  3. Eu zic sa luati o „proba” de silicoane si sa le puneti in Muzeul comunei sau la vitrina cu trofee din primarie. :))
    Si daca pica curentul canta Tudorel ala?

    Distractie placuta si mahmureala usoara.

Lasă un comentariu